Case Study - Duik in een wereld van literaire ontdekkingen.

Ontdek het ultieme platform voor boekenliefhebbers! Online Boekenkast biedt een interactieve ruimte om gelezen boeken te delen en te ontdekken wat vrienden aan het lezen zijn.

Klant
Online Boekenkast
Jaar
Service
Webapplicatie, custom code

Overzicht

Online Boekenkast is meer dan een platform; het is een gemeenschap voor fervente lezers. Gebruikers kunnen moeiteloos bijhouden welke boeken ze hebben gelezen, vrienden toevoegen om leeslijsten te delen en te ontdekken welke boeken de community inspireert. Met een intuïtieve interface kunnen boekenliefhebbers hun literaire ontdekkingen eenvoudig beheren.

Ook in de toekomst blijven TommasoDesign en Online Boekenkast nauw samenwerken. Aan de hand van 'future features' blijft TommasoDesign de applicatie uitbreiden. Zo ontwikkelt het platform zich waar de gebruikers dat willen en blijven we binnen budget van Online Boekenkast.

Wat we hebben gedaan

  • Frontend (Next.js)
  • Custom backend
  • Authenticatie
  • Hosting service

Meer case studies

Efficiënte Persbericht beheeroplossing met Klantenportaal

Betaclippingweb is een webapplicatie voor Beta Media, waarmee ze moeiteloos persberichten en knipsels kunnen beheren en delen met hun klanten.

Lees verder

Het Gemak van een Goed Uitgedachte Webshop

Duik in de duistere wereld van heavy metal met onze op maat gemaakte Shopify-webshop voor Wolves of Hades. Ontdek albums en kleding in een meeslepende omgeving.

Lees verder

Vertel ons over je project