Ons proces - Hoe we werken

Bij TommasoDesign geloven we in transparantie en samenwerking. Ons creatieve proces omvat grondig onderzoek, nauwgezette planning en een naadloze uitvoering, om zo jouw visie tot leven te brengen.

Ontdekken

Tijdens de ontdekkingsfase duiken we diep in jouw bedrijf. We willen jouw visie begrijpen, jouw doelen vangen en de kern van jouw merk vastleggen. Door uitgebreide consultaties, grondig marktonderzoek en een analyse van jouw concurrentie, identificeren we de kansen en uitdagingen die jouw digitale aanwezigheid vormgeven.

We geloven sterk in het belang van een solide basis, dus deze fase is cruciaal om een stevig fundament te leggen voor het succes van jouw project.

Inbegrepen in deze fase

  • Diepte anaylse
  • Concurrentie onderzoek
  • Identificeren van kansen

Ontwikkelen

Ons ervaren team van ontwikkelaars en ontwerpers gaat met passie aan de slag om jouw visie tot leven te brengen. We streven ernaar om niet alleen prachtige designs te creëren, maar ook om te zorgen voor een naadloze functionaliteit die een intuïtieve gebruikerservaring biedt.

Door rekening te houden met elk detail, van esthetiek tot gebruiksgemak, streven we ernaar om een digitaal platform te leveren dat niet alleen jouw merk versterkt, maar ook jouw doelgroep betrekt en inspireert.

Ik heb een website laten maken bij TommasoDesign en heb een vijf sterren samenwerking met ze gehad.

Rogier Clavaux, Tandprothetische Praktijk Visser

Opleveren

Bij de oplevering streven we naar een naadloze integratie en functionaliteit van jouw project. We zorgen voor een grondige kwaliteitscontrole en testen de website op verschillende apparaten en browsers om een consistente ervaring te garanderen. Ons team zorgt voor een vlekkeloze lancering en biedt uitgebreide ondersteuning tijdens en na de lancering.

Inbegrepen in deze fase

  • Testen. Voor lancering zorgen we voor uitgebreide tests op diverse apparaten en browsers om een consistente ervaring te waarborgen.
  • Oplevering. Bij oplevering bieden we een aantal revisierondes aan om ervoor te zorgen dat de website perfect voldoet aan jouw verwachtingen en specificaties.
  • Onderhoud. We blijven actief betrokken, bieden continue ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft functioneren.

Vertel ons over je project