Ons werk - Bewezen oplossingen voor echte problemen.

Ontdek ons portfolio vol bewezen oplossingen voor echte uitdagingen. Elk project toont onze creativiteit, kwaliteit en nauwe samenwerking.

Case studies

Beta Media

Webapplicatie, custom code

Efficiënte Persbericht beheeroplossing met Klantenportaal

Betaclippingweb is een op maat ontwikkelde website die Beta Media, een PR-bureau in de bouwsector, in staat stelt om op een efficiënte manier hun persberichten en knipsels te beheren. De website biedt een gestroomlijnde uploadfunctie voor informatie en foto's, waarna de knipsels overzichtelijk worden weergegeven.

Wolves of Hades

Ecommerce, Shopify

Het Gemak van een Goed Uitgedachte Webshop

De Wolves of Hades webshop, gehost op het betrouwbare Shopify-platform, biedt een onvergetelijke winkelervaring voor liefhebbers van heavy metal. De duistere huisstijl vangt perfect de sfeer van de muziek, terwijl de gebruiksvriendelijke interface de eigenaar in staat stelt moeiteloos nieuwe producten toe te voegen en bestellingen te beheren.

Samen met TommasoDesign mijn site in een nieuw format gegoten. Zij zorgen er voor dat alles technisch werkt en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Is er een keer iets technisch aan de hand dan wordt het snel en vakkundig opgelost! Kortom een aanrader voor iedereen die een mooie en functionele website wil!

Mail Smirk

Vertel ons over je project