Case Study - Efficiënte Persbericht beheeroplossing met Klantenportaal

Betaclippingweb is een webapplicatie voor Beta Media, waarmee ze moeiteloos persberichten en knipsels kunnen beheren en delen met hun klanten.

Klant
Beta Media
Jaar
Service
Webapplicatie, custom code

Overzicht

BetaClippingWeb is een op maat ontwikkelde website die Beta Media, een PR-bureau in de bouwsector, in staat stelt om op een efficiënte manier hun persberichten en knipsels te beheren. De website biedt een gestroomlijnde uploadfunctie voor informatie en foto's, waarna de knipsels overzichtelijk worden weergegeven. Daarnaast heeft BetaClippingWeb een klantenportaal, waar klanten kunnen inloggen en hun specifieke knipsels kunnen bekijken.

Deze oplossing vergroot niet alleen de efficiëntie van persberichtbeheer, maar versterkt ook de klantrelaties door directe toegang tot relevante informatie te bieden

Wat we hebben gedaan

  • Frontend (Next.js)
  • Custom backend
  • Authenticatie
  • Hosting service

Meer case studies

Duik in een wereld van literaire ontdekkingen.

Ontdek het ultieme platform voor boekenliefhebbers! Online Boekenkast biedt een interactieve ruimte om gelezen boeken te delen en te ontdekken wat vrienden aan het lezen zijn.

Lees verder

Het Gemak van een Goed Uitgedachte Webshop

Duik in de duistere wereld van heavy metal met onze op maat gemaakte Shopify-webshop voor Wolves of Hades. Ontdek albums en kleding in een meeslepende omgeving.

Lees verder

Vertel ons over je project